Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Ερώτηση-βόμβα για Cosmote-Γερμανό στην Βουλή!

cosmote22Νέα δεδομένα στη δικαστική έρευνα για την υπόθεση της εξαγοράς της Γερμανός από την Cosmote δημιουργεί ερώτηση-βόμβα προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Οικονομικών, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή από δέκα βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.
Λίγο πριν παραδοθεί από τους πραγματογνώμονες στον αρμόδιο ανακριτή το κρίσιμο πόρισμα, το οποίο σε μεγάλο βαθμό θα επηρεάσει τις τελικές αποφάσεις για παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων στο εδώλιο, οι δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Θανάσης Οικονόμου, Γιάννης Δριβελέγκας, Νίκος Τσώνης, Πάρης Κουκουλόπουλος, Μιχάλης Τιμοσίδης, Τάκης Δημητρόπουλος, Βασίλης Κεγκέρογλου, Άγγελος Τόλκας, Ηλίας Θεοδωρίδης, Βασίλης Γιουματζίδης) εκφράζουν, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην ερώτηση «σοβαρές αμφιβολίες για την αξιοπιστία της διενεργούμενης πραγματογνωμοσύνης, για τον προσδιορισμό της εύλογης αξίας της εταιρείας Γερμανός, κατά το χρόνο εξαγοράς της από την Cosmote».

Δεν υπάρχουν σχόλια: