Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Γιατί τα πήρε η Lady Άντζελα στον «αέρα» εκπομπής;

Tι βλέπουν τα ματάκια μας και τι ακούνε τα αυτάκια μας εν μέσω κρίσης;

Μα είναι δυνατόν να βγαίνει ο Αλκίνοος Μπουνιάς ως «TV STAR» και να τα χώνει στην Άντζελα επειδή... δεν είχε το πρώτο τραπέζι πίστα στο μαγαζί της;

Χαμός έγινε στο «Ζαμανφού», όπου τα δύο μέλη της… κριτικής επιτροπής (άλλο πάλι και αυτό) μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν!

Ξεκίνησε ο Μπουνιάς να κάνει τα παράπονα του στην Αννίτα, γιατί το Σάββατο, λέει, που είχε κάνει κράτηση στο μαγαζί που τραγουδάει η Lady Angie γινόταν χορός και δεν τον είχαν ενημερώσει με αποτέλεσμα να τον αναγκάσουν να κάτσει στα τραπέζια… Β’ διαλογής!!

Αλλά όπως είπε ο Αλκίνοος το έκαναν επίτηδες οι υπεύθυνοι.

Περιττό βέβαια να αναφερθεί ότι ο κ. Μπουνιάς δεν καταδέχτηκε να καθίσει στο δεύτερο τραπέζι και αφού έριξε μερικά καντήλια στο προσωπικό του μαγαζιού πήγε να διασκεδάσει σε ένα μαγαζί που μια τραβεστί υποδυόταν την Άντζελα!!!

Τα ακούει όλα αυτά η Lady που καθόταν δύο θέσεις πιο κάτω στο πάνελ της εκπομπής και τα «πήρε κρανίο». Είπε ότι είχε να πει και… αποχώρησε στον «αέρα» της εκπομπής.

Δείτε το απόσπασμα, που ομολογουμένως έχει πολύ γέλιο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: