Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Siemens: Υψηλοί τόνοι για τη συνάντηση Χριστοφοράκου - Παπακωνσταντίνου

Σε υψηλούς τόνους εκτυλίχθηκαν σήμερα οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση Siemens
Το πρωί ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος κατέθεσε στην επιτροπή μία σελίδα από το ημερολόγιο του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου, από την οποία προκύπτει συνάντηση στις 9 Δεκεμβρίου 1999 μεταξύ του κ. Χριστοφοράκου με τον τότε σύμβουλο για θέματα υψηλής τεχνολογίας του Κώστα Σημίτη, σημερινό υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου στο Μέγαρο Μαξίμου.
Με δήλωσή του ο υπουργός Οικονομικών παραδέχθηκε ότι το 1999, όντας σύμβουλος για θέματα Κοινωνίας της Πληροφορίας του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, δέχθηκε την πρόσκληση του Μιχάλη Χριστοφοράκου «ως επικεφαλής μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου πληροφορικής και τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα να τον συναντήσει και να τον ενημερώσει για τις δραστηριότητες της εταιρείας του». ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: