Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μιλάει για τις πρωτόγνωρες συνθήκες που προετοιμάζεται η Εθνική, την πρόκριση στους «16» και εξομολογείται ότι ήταν 90% σίγουρος πως δεν θα βρίσκεται στην αποστολή.
«Προετοιμαζόμαστε σε τέλειες συνθήκες και για πρώτη φορά θα πω, πως δεν μας λείπει τίποτα. Είναι ιδανικές οι συνθήκες και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν».
Ο 28χρονος διεθνής άσσος αποκάλυψε πως ανησύχησε έντονα με τον τραυματισμό του και κάποια στιγμή δε, πίστεψε πως δεν θα δώσει το παρόν στη Ν.Αφρική. «Το είχα πάρει απόφαση θα 'λεγα κατά 90%, αφού δεν έπαιζα, πως απουσιάσω απο το Μουντιάλ. Τα τρία παιχνίδια που έπαιξα στο τέλος με τον Παναθηναικό, μου ανέβασαν την αυτοπεποίθηση. Αισθάνομαι υπέροχα που ο κόουτς με επέλεξε και έτσι θα δώσω το παρόν στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου».ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: