Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Στην Αυστραλία η πρώτη «άκαπνη» πόλη του κόσμου

Από το Ιούνιο του 2010 οι καπνιστές της πόλης Orange στη Ν. Ν. Ουαλία ή θα πρέπει να το κόψουν ή να μετακομίσουν σε άλλες πιο φιλικές για τα άτομα με αυτή τη συνήθεια πόλεις.

Και αυτό γιατί θα απαγορευθεί, δια ροπάλου, δες προστίμου $110, το κάπνισμα σε κάθε γωνιά του κέντρου της πόλης και σε ακτίνα 70 χιλιομέτρων από αυτό. Με άλλα λόγια όποιος καπνιστής τολμήσει να ανάψει τσιγαράκι σε δρόμους, πάρκα ή οποιοδήποτε άλλο δημόσιο χώρο... κάηκε.

Την επαναστατική πρόταση έκανε στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης ο δημοτικός σύμβουλος Jeremy Buckingham, που πρόσκεινται στο κόμμα των Πρασίνων και οι υπόλοιποι σύμβουλοι συμφώνησαν μαζί του και στήριξαν το μέτρο.
Σύμφωνα με τον κ. Buckingham, το μέτρο θα οδηγήσει πολλούς ντόπιους καπνιστές στο να κόψουν το τσιγάρο ενώ παράλληλα θα βελτιώσει και την ποιότητα του βρόχινου νερού που αυτή τη στιγμή η πόλη μαζεύει και χρησιμοποιεί. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: