Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Τάσεις φυγής από τους μετανάστες της Ελλάδας

To ενδεχόμενο επαναπατρισμού εξετάζουν αρκετοί από τους μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα ενόψει των δυσμενών εξελίξεων, οι οποίες έχουν οδηγήσει στη συρρίκνωση της οικονομικής δραστηριότητας χωρίς να αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για βελτίωση της κατάστασης στο άμεσο μέλλον.
Εκπρόσωποι κοινοτήτων μεταναστών περιέγραψαν  τις δυσκολίες και τις αγωνίες που αντιμετωπίζουν οι ξένοι, οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα καθώς η χώρα αναζητά διέξοδο σε μία από τις πιο σοβαρές κρίσεις της ιστορίας της.
Το μέγεθος της ανησυχίας είναι τέτοιο που μία μικρή μερίδα μεταναστών, μπροστά στο φάσμα της ανεργίας, έχει ήδη εγκαταλείψει τη χώρα επιστρέφοντας πίσω στον τόπο καταγωγής της ή αναζητώντας αλλού την τύχη της. Ωστόσο, οι περισσότεροι βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων για να αποφασίσουν εάν θα παραμείνουν στην Ελλάδα ή θα επαναπατριστούν.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: