Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

«Φρούριο» αναμένεται να γίνει το Δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, με τη χρήση καμερών ασφαλείας, χωριστών εισόδων για το κοινό, μαγνητικών πυλών και συσκευών με ακτίνες Χ, ώστε να μην επαναληφθούν βομβιστικές επιθέσεις, ανάλογες με αυτήν της περασμένης Παρασκευής. Το δε κτήριο δεν αναμένεται να είναι έτοιμο πριν από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου.

Αυτά συζητήθηκαν στη διάρκεια σύσκεψης, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, υπό τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χάρη Καστανίδη, και με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Γιώργου Δημήτραινα, μελών της Επιτροπής Διαχείρισης και Λειτουργίας του Δικαστικού Μεγάρου, του γενικού αστυνομικού διευθυντή Θεσσαλονίκης (ΓΑΔΘ), υποστράτηγου Δημήτρη Παπαδόπουλου. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: