Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 8 Μαΐου 2010


Οι «Βασιλιάδες της Μυκόνου» έρχονται να κατακτήσουν τη μεγάλη οθόνη. Με φόντο το Νησί των Ανέμων ο ομογενής δημοφιλής κωμικός Νικ Γιαννόπουλος, ύστερα από δέκα χρόνια απουσίας από τον κινηματογράφο, επιστρέφει στις 3 Ιουνίου με μια άκρως ανατρεπτική κωμωδία. Το σενάριο υπογράφει ο ίδιος με τον φίλο του, ελληνικής καταγωγής Κρις Αναστασιάδη. Τελευταία φορά είχαμε απολαύσει τον Νικ Γιαννόπουλο στο «The Wog Boy». Η ταινία «The Kings of Mykonos» γυρίστηκε στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου στη Μελβούρνη και τη Μύκονο και η «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό.

Πρόκειται για «ακτινογραφία» της ελληνικής πραγματικότητας όπως αυτή έχει ερμηνευτεί κυρίως από ξένους που επισκέπτονται τη χώρα μας. Με πολλή αγάπη, καλοπροαίρετη διάθεση και χιούμορ ο Νικ Γιαννόπουλος δίνει τη δική του οπτική ματιά στην τουριστική ελληνική ναυαρχίδα, τη Μύκονο.

Η ταινία περιγράφει την ιστορία του Ελληνοαυστραλού Στηβ (Νικ Γιαννόπουλος) που έρχεται στη Μύκονο παρέα με τον κολλητό του Φρανκ (Βινς Κολόσιμο) για να παραλάβει την κληρονομιά που του αφήνει ένας άγνωστος σε αυτόν θείος: μία ολόκληρη παραλία (το Paradise beach) και μία ταβέρνα. Πιστεύοντας ότι επιτέλους θα λύσει το πρόβλημα της ζωής του, καταφτάνει στο νησί αγνοώντας την ελληνική νοοτροπία και κουβαλώντας την «αφέλεια» του μετανάστη. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΔΩ

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια: