Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 8 Μαΐου 2010


Το κίνημα των Cleanjunkies

Αν και διαφημιστής στο επάγγελμα, ο 35χρονος Βαγγέλης Μάγγος θεωρεί ότι οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες που αναρτώνται σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο της Αθήνας αποτελούν όχι μόνο προσβολή της αισθητικής, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις και δημόσιο κίνδυνο. Μην περιμένοντας από το κράτος «να κάνει κάτι», αποφάσισε να αναλάβει δράση. Ετσι γεννήθηκαν οι Cleanjunkies!

«Πριν από ένα χρόνο περνούσα καθημερινά από ένα δρόμο και έβλεπα καμιά δεκαπενταριά διαφημιστικές πινακίδες κρεμασμένες στην περίφραξη ενός οικοπέδου» λέει ο Βαγγέλης Μάγγος στην «Espresso». Σκέφτηκα: τόσο δύσκολο είναι να πάρω έναν κόφτη να τις βγάλω; Πήγαμε τότε μερικά φιλαράκια και τις βγάλαμε. Και ήταν τρομερό γιατί αμέσως από πίσω φάνηκε πράσινο. Το οικόπεδο είχε δέντρα, αλλά το μάτι πήγαινε στις πινακίδες».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια: