Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010



 Του ΘΑΝΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ
Τρεις νομάρχες, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης της Θεσσαλονίκης (Ν.Δ.), ο Στέφανος Φωτιάδης των Σερρών (ΠΑΣΟΚ) και ο Κώστας Ευμοιρίδης της Δράμας (Ν.Δ.) καταγγέλλονται από τους επιθεωρητές-ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης Βορείου Ελλάδας, με πόρισμα-φωτιά που συνέταξαν πρόσφατα, ότι την τετραετία 2004-2007 οι παραπάνω «φούσκωσαν» τις δαπάνες για τα έξοδα μεταφοράς μαθητών με μισθωμένα λεωφορεία στους νομούς τους. Ενέκριναν μάλιστα εικονικά και «χρυσά» δρομολόγια με παράτυπες αποφάσεις εκτινάσσοντας το κόστος δαπανών στα ύψη. Το πόρισμα των ελεγκτών-επιθεωρητών του υπ. Εσωτερικών διαβιβάστηκε ήδη στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων, στην Οικονομική Επιθεώρηση, στην Υπηρεσία Τελωνείων Θεσσαλονίκης και στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες…
Παράλληλα ζητείται να διενεργηθεί ΕΔΕ με συμμετοχή υπαλλήλων των Περιφερειών οι οποίες εποπτεύουν τις Νομαρχίες Θεσσαλονίκης, Σερρών και Δράμας για να διαπιστωθεί τυχόν τέλεση παραπτωμάτων από τα εμπλεκόμενα όργανα των Νομαρχιών (νομάρχες, αντινομάρχες, διευθυντές υπηρεσιών κ.λπ.)… Το σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύει η εφημερίδα του ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΛΙΑΤΣΟΥ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, στο τελευταίο φύλλο της.
Το πόρισμα εστάλη και στον εισαγγελέα Εφετών για τη διαπίστωση τυχόν αξιόποινων πράξεων…
 «Φουσκωμένες» διαδρομές… από τρεις νομαρχίες ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: