Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Στοιχεία φωτιά από φοροδιαφυγή καλλιτεχνών

Έκπληκτοι μένουν οι ράμπο του Υπουργείου Οικονομικών από τα ευρήματα προκλητικής φοροδιαφυγής που διαπιστώνουν στους ελέγχους που κάνουν σε καλλιτέχνες και επιχειρηματίες.

Οι έλεγχοι απλώνονται τώρα και σε άλλες κατηγορίες επαγγελματιών, ενώ το τριήμερο οι άνδρες του ΣΔΟΕ χτένισαν νησιά των Κυκλάδων.

Τα πρώτα δίχτυα τους τα άπλωσαν στην Άνδρο, τη Σύρο και τη Μύκονο με σκοπό να πιάσουν τους ιδιοκτήτες offshoreεταιριών και όσους κατέχουν βίλες και πολυτελέστατα σκάφη που δε δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που παρουσιάζουν στις φορολογικές δηλώσεις τους.

Την ίδια ώρα, με τις διαδικασίες που ορίζει ο νόμος, έχουν ανοίξει οι τραπεζικοί λογαριασμοί προσώπων που ελέγχονται για απόκρυψη εισοδημάτων, ενώ ήδη έχουν κλητευθεί κάποιοι για εξηγήσεις.

Οι ελεγκτές τρίβουν κυριολεκτικά τα μάτια τους, αφού ανάμεσα στις περιπτώσεις που διερεύνησαν ήταν και ένας «φτωχός» επιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου της Αθήνας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ), σε λογαριασμό του οποίου βρέθηκαν 3.000.000 ευρώ, που δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές δηλώσεις του. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: