Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 16 Μαΐου 2010


Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για την 55ηEurovision βρίσκονται οι τριάντα εννέα χώρες που θα λάβουν μέρος στον πιο δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού. Τραγουδιστές, μουσικοί, στιχουργοί, συνθέτες, σκηνοθέτες, χορογράφοι, χορευτές, δημοσιογράφοι και απλοί eurofans ενώνουν τις δυνάμεις τους έτσι ώστε όλα να είναι στην εντέλεια την Τρίτη 25 Μαΐου, ημέρα που ανοίγει η αυλαία της φετινής διοργάνωσης στο Οσλο της Νορβηγίας.

Με ένα βιολί και ένα «Fairytale» ο Αλεξάντερ Ρίμπακ κατάφερε να εντυπωσιάσει την Ευρώπη και να κερδίσει την 54η Eurovision της Μόσχας, μεταφέροντας έτσι την έδρα του διαγωνισμού στη Νορβηγία. Το πλούσιο κράτος της Σκανδιναβίας έχει σχέση λατρείας με την Eurovision, καθότι συμμετέχει ανελλιπώς σε αυτήν από το 1960, έχει κερδίσει τρεις φορές την πρώτη θέση (1985, 1995, 2009) και όσες φορές έχει αναλάβει τη διοργάνωσή της έχει αποδείξει ότι ξέρει να κάνει άψογη δουλειά. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια: