Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 8 Μαΐου 2010


Η Αντιγόνη Ψυχράμη, διαγωνιζόμενη του «Greek Idol» στον Alpha, μπορεί να έχει κλέψει ήδη τις εντυπώσεις, αλλά, σύμφωνα με την ιστορία, είναι μάλλον αυτό που λέμε «το έχουν οικογενειακώς». Λίγα χρόνια προτού γνωρίσουμε την Αντιγόνη, η οποία έχει εξελιχθεί σε φαβορί για το σόου ταλέντων του Alpha, είχαμε γνωρίσει την αδερφή της μέσα από το «Pop Idol».

Σε ένα από τα σόου ταλέντων του Mega, με σκοπό να βρεθεί το τέλειο γυναικείο γκρουπ, τύπου 
Spice Girls, μία από τις διαγωνιζόμενες ήταν η Ειρήνη Ψυχράμη που κατάφερε μάλιστα να είναι μία από τις πέντε του συγκροτήματος Hi-5 που τη χρονιά 2003 έκανε μεγάλη επιτυχία. «Ξέρω τι ζητάω» τραγουδούσε η Ειρήνη, αλλά μετά τη διάλυση των Hi-5 μόνο η Σάγια κατάφερε να συνεχίσει την καριέρα της. Βέβαια, όπως μαθαίνουμε, η Ειρήνη πήρε φέτος τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στο τραγούδι κάνοντας εμφανίσεις σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας.

Από την άλλη, η Αντιγόνη που γίνεται τώρα ευρέως γνωστή λόγω του σόου, είναι το κοριτσάκι που τραγουδούσε στο πλευρό του Γιώργου Νταλάρα «Με λένε Πόπη» και μέχρι πρότινος συμμετείχε σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια: