Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 9 Μαΐου 2010


Αναγνωρίστηκε ο ένας δράστης του εμπρησμού

H Αστυνομία εμφανίζεται έτοιμη να «τραβήξει» το μαντίλι από το πρόσωπο του ενός από τους τρεις που προκάλεσαν την τραγωδία του μαρτυρικού θανάτου τριών υπαλλήλων της Marfin Bank.
Η πολυάριθμη ομάδα των αστυνομικών που έχει αναλάβει την εξιχνίαση του απίστευτου εγκλήματος έχει φτάσει στην αναγνώριση του ενός εκ των δραστών του εμπρησμού, από τον οποίο έχασαν τη ζωή τους οι τρεις υπάλληλοι της τράπεζας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», το άτομο αυτό, που κινείται καιρό τώρα στον αντιεξουσιαστικό χώρο, αναγνωρίστηκε σε οπτικό υλικό από αυτόπτη μάρτυρα των δραματικών γεγονότων, με ένορκη μάλιστα κατάθεση αναγνώρισής του.

Ηδη οι αστυνομικοί, που εκφράζουν τη σχεδόν απόλυτη βεβαιότητά τους για τον έναν εκ των εμπρηστών, προχωρούν τις έρευνες γύρω από το περιβάλλον του, στην προσπάθειά τους να αναγνωρίσουν και τους υπόλοιπους.
Στο στόχαστρο των ερευνών είναι και η αποκάλυψη του προσώπου της νεαρής, λεπτοκαμωμένης, όπως έχει περιγραφεί από εμβρόντ
ητους μάρτυρες της τραγωδίας, η οποία φέρεται να βγάζει από ένα σακίδιο και να παραδίδει στους συνεργούς της βόμβες μολότοφ έξω από την τράπεζα! ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: