Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 9 Μαΐου 2010



Σαν παιδί μεγάλωσε στο Λος Αντζελες και τραγουδούσε μόνο στην οικογένειά της κάνοντας shows στο σαλόνι. Η εκπαίδευσή της ξεκίνησε όταν πήγε στο λύκειο σε καθολικό σχολείο της Μινεσότα, το οποίο είχε παράδοση στην τέχνη της υποκριτικής, και στην Ατλάντα, όπου έμαθε χορό. 

Ξεκινώντας σαν τραγουδίστρια ποπ μουσικής και κάνοντας εμφανίσεις στην Ευρώπη, η Αριάνα Σαβάλας έχει στραφεί αυτήν την περίοδο με επιτυχία στην τζαζ μουσική και την υποκριτική. 

Η κόρη του πασίγνωστου και δημοφιλή «Κότζακ», του Τέλη Σαβάλας, μίλησε στην «Espresso της Κυριακής» για τη σχέση της με τον πατέρα της και την Ελλάδα, για τη δουλειά της και τον λόγο που δεν μιλάει συχνά ελληνικά. 

- Είστε περφόρμερ, τραγουδίστρια και ηθοποιός. Πώς βρίσκετε χρόνο να τα κάνετε όλα αυτά; 

Ισως λόγω της μητέρας μου. Πάντα μου έλεγε ότι αυτά που δεν κάνω στη συνέχεια με κάνουν και νιώθω πολύ στεναχωρημένη. Δεν νομίζω ότι μπορείς να είσαι ηθοποιός και παράλληλα να παραπονιέσαι ότι είσαι πολύ απασχολημένη και δεν έχεις χρόνο. Πρέπει να είσαι απασχολημένη με αυτό που αγαπάς. Είμαι και τραγουδίστρια παράλληλα. 

Εκανα πρόσφατα μία εμφάνιση στη Νέα Υόρκη για το «Greek Independent State Parade», που ήταν μεγάλη τιμή για μένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: