Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010


Ήρωας της 20ετίας ο «Όμηρος Σίμπσον»


Ο «Όμηρος Σίμπσον» βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους καλύτερους κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς ήρωες και ηρωίδες της 20ετίας, σύμφωνα με έρευνα για λογαριασμό του αμερικανικού περιοδικού Entertainment Weekly.

«Το κοινό ταυτίζεται με τον Όμηρο, γιατί κατά βάθος όλοι έχουμε ανομολόγητα πάθη που μας καθοδηγούν» δήλωσε ο δημιουργός του συμπαθέστατου καρτούν, Ματ Γκρόνινγκ.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται ο «Χάρι Πότερ», ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει η «Μπάφι Σάμερς» (Σάρα Μισέλ Γκέλαρ), κεντρική ηρωίδα της σειράς «Buffy the Vampire Slayer».

Την πρώτη 5άδα συμπληρώνουν ο «Τόνι Σοπράνο» από τη δραματική σειρά «The Sopranos» και ο «Τζόκερ» (Χιθ Λέτζερ) από τον «Σκοτεινό Ιππότη».

Στην 7η θέση βρίσκεται η «Ρέιτσελ» (Τζένιφερ Ανιστον) από τα «Φιλαράκια», στην 8η ο «Ψαλιδοχέρης» (Τζόνι Ντεπ) και στις δύο τελευταίες η «Κάρι» (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) από το «Sex and the City» και ο «Χάνιμπαλ Λέκτερ» (Άντονι Χόπκινς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: