Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010


Ο Λάτσιος στην πρεμιέρα της Μακρυπούλια

Τα υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν. Οι ίδιοι διαψεύδουν τις φήμες που τους θέλουν μαζί, όμως η εμφάνιση του Γιάννη Λάτσιου στην  πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας όπου πρωταγωνιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια άλλα δείχνει.

«Μ’ αρέσει πολύ η Ζέτα. Την ξέραμε σαν ηθοποιό που είναι πολύ καλή αλλά και ως παρουσιάστρια στα live είναι επίσης πολύ καλή», είπε ο Λάτσιος στις κάμερες. Ο ίδιος καμάρωσε από την πρώτη σειρά των θέσεων την Ζέτα στη νέα της ταινία, ωστόσο έδειξε να έχει και μια ανησυχία μήπως... μεταναστεύσει στην Αυστραλία.

Η ίδια η Ζέτα, πάντως, λέει και ξαναλέει μονότονα σχεδόν ότι η σχέση της με το Γιάννη Λάτσιο είναι καθαρά επαγγελματική. Το βράδυ της Δευτέρας το είπε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο Mad. Και το επανέλαβε το πρωί της Τρίτης στο πέρασμα που έκανε από τον «Όμορφο Κόσμο» του Mega.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: