Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010


Αναχωρεί το αεροπλάνο της Π.Α. για την επιστροφή των απελαθέντων


Αναχωρεί το αεροπλάνο της πολεμικής αεροπορίας, προκειμένου να αναχωρήσει για το Ισραήλ και να μεταφέρει τους υπόλοιπους Έλληνες ακτιβιστές, που αναμένεται να απελαθούν. Τα παραπάνω δήλωσε ο γ.γ. του ΥΠΕΞ, πρέσβης Ιωάννης Αλέξιος Ζέπος μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα.
Ι.Α. Ζέπος (γ.γ. ΥΠΕΞ): Αεροπλάνο της Π.Α. για την επιστροφή των Ελλήνων ακτιβιστών
Σύμφωνα με τον κ. Ζέπο, ζητήθηκε η άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων και η επιστροφή τους στην Αθήνα. Τόνισε ακόμα την απαίτηση της ελληνικής κυβέρνησης, να προσθατευθούν όλοι οι ακτιβιστές και να υπάρξει φροντίδα για την υγεία τους, ενώ αναφέρθηκε και στις διαμαρτυρίες των πρώτων απελαθέντων Ελλήνων για τις άσχημες συνθήκες κράτησής τους.
Όπως είπε ο γ.γ. του ΥΠΕΞ, ο Ισραηλινός Πρέσβης δεσμεύθηκε ότι «θα κάνει το παν με τις αρχές του», ώστε η χώρα μας να ενημερωθεί το ταχύτερο δυνατόν για το πότε μπορεί να αναχωρήσει το ελληνικό αεροσκάφος και πρόσθεσε ότι μέχρι το μεσημέρι ελπίζει ότι θα έχει απαντήσεις.
Ο πρέσβης του Ισραήλ τόνισε ακόμα ότι «οι Έλληνες θα απελευθερωθούν το ταχύτερο δυνατό και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα χωρίς κανέναν όρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: