Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010


Άρχισε η απέλαση των ακτιβιστών


Οι αρχές του Ισραήλ άρχισαν σήμερα να απελαύνουν τους ξένους ακτιβιστές που συνελήφθησαν στην διάρκεια της επιδρομής στο στολίσκο των πλοίων που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα, καθώς οι διεθνείς πιέσεις να γίνει έρευνα για το επεισόδιο εντείνονται, όπως και η κατακραυγή.
Τα Ηνωμένα Έθνη, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και ο αραβικός κόσμος ζήτησαν ανεξάρτητη έρευνα και την απελευθέρωση των εκατοντάδων μελών του Στόλου της Ελευθερίας.

Οι ακτιβιστές δεσμεύτηκαν εκ νέου να συνεχίσουν την προσπάθειά τους να σπάσουν τον Ισραηλινό αποκλεισμό στον Παλαιστινιακό θύλακα και να παραδώσουν τα φορτία που μετέφεραν στη Γάζα τις επόμενες ημέρες. "Όλοι οι ξένοι που επέβαιναν στο στόλο και συνελήφθησαν θα απελαθούν από την Τρίτη το βράδυ", ανέφερε ανακοινωθέν του γραφείου του πρωθυπουργού του ΙσραήλΜπενιαμίν Νετανιάχου, στο οποίο διευκρινίστηκε ότι η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 48 ώρες.
 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: