Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ο αστυνόμος... Ζουγανέλης είναι ο δολοφόνος στην «Εδέμ»

«Τα μυστικά της Εδέμ», φτάνουν στο τέλος τους, για τη φετινή σεζόν και οι εξελίξεις κορυφώνονται. Ένα ακόμα μεγάλο μυστικό θα κλονίσει την παρέα της φεγγαρόπετρας, ανατρέποντας, για μία ακόμα , τις ισορροπίες.

Η Νταίζη -γνωστή και ως «τραγουδιάρα»  - κρατηθείτε - είναι κόρη του Λύτρα  και της  Αντιγόνης Λαζαρίδη.  Η σατανική μητέρα του Στέφανου και το «φυντάνι της»,  σκηνοθετούσαν από κοινού τη δολοφονία της Εύας.

Το αγοράκι που έφερε στον κόσμο η Εύα, είναι και ο κληρονόμος της διαθήκης Λαζαρίδη και η Αντιγόνη έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι της για να .... απαλλαγεί από αυτό!

Εδώ σκάει η δεύτερη βόμβα, που θα είναι και πολλών μεγατόνων! Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος του Χατζηβασιλείου; Κρατηθείτε... Είναι ο ίδιος ο αστυνόμος Σταυρίδης που υποδύεται ο Γιάννης Ζουγανέλης!


ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: