Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ντόρα: Σήμερα είναι η ώρα για τη συλλογική μάχη.

΅Σήμερα είναι η ώρα για τη συλλογική μάχη. Να την δώσουμε αυτή τη συλλογική μάχη βρε παιδί μου, η Ελλάδα έχει δυνατότητες, η Ελλάδα έχει αναπτυξιακό κεφάλαιο, η Ελλάδα μπορεί να βγει απ’ αυτή την κρίση΅. Αυτό τόνισε σε συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 9,89 η Ντόρα Μπακογιάννη. 

Διαβάστε τη συνέντευξη:
Δ. ΒΕΡΥΚΙΟΣ: Και έχω εδώ το Δημητρομανωλάκη που ωρύεται από το πρωί γιατί θέλει –λέει- να πάει με το αυτοκίνητό του, να το πάρει να πάει στην Κρήτη στα Χανιά και δεν μπορεί, μήπως έχετε κι εσείς το ίδιο πρόβλημα;
ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Κύριε Βερύκιε, κοιτάξτε, πέραν του αστείου, αυτό το οποίο συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον Πειραιά είναι απαράδεκτο, σε μία φάση τεράστιας κρίσης, όταν προσπαθούμε και παλεύουμε να φέρουμε τον τελευταίο τουρίστα στην Ελλάδα για να κρατήσουμε τις θέσεις εργασίας στον τουρισμό, γιατί γι’ αυτό μιλάμε.
            Μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή η ελληνική τουριστική βιομηχανία, όπως την λέμε,  είναι ο τελευταίος κλάδος ο οποίος μπορεί να κρατήσει θέσεις εργασίας στην Ελλάδα. Είναι αδιανόητο να έχουμε πτώση στον τουρισμό και να υπάρχουν συνδικαλιστικοί παράγοντες και συνδικαλιστές οι οποίοι κόπτονται για τις θέσεις των εργαζομένων και από την άλλη μεριά να στερούν τη δυνατότητα μεταφοράς προς τα νησιά τουριστών  Ελλήνων  ή ξένων και αυτό να περνάει σαν μία καθημερινότητα. Έχουμε πάθει μυθιδρατισμό σ’ αυτό τον τόπο. Έχουμε χάσει πλέον την αίσθηση της σοβαρότητας. Καλώ τη συνδικαλιστική ηγεσία του ΠΑΜΕ και το Κομμουνιστικό Κόμμα να συνειδητοποιήσει ότι τα συμφέροντα των εργαζομένων δεν τα προστατεύουμε οδηγώντας τους στην ανεργία. Και ξέρω ότι είναι πολύ βαριά κουβέντα αυτή την οποία λέω, αλλά πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε.
            Αυτό δεν είναι συνδικαλισμός, αυτό δεν είναι υπεράσπιση των  δικαιωμάτων των εργαζομένων. Αυτό το οποίο συμβαίνει σήμερα είναι –πώς να σας πω- ένα φυτίλι το οποίο βάζει φωτιά και δίνει την εικόνα μιας χώρας η οποία ενώ ελπίζει να έχει κάποιους πόρους από τον τουρισμό το τινάζει στον αέρα. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: