Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Τόπλες σε ταινία η Τζένιφερ Ανιστον

Εγκαταλείπει την εικόνα του «καλού κοριτσιού» και γίνεται μία γυναίκα «σέξι κι όποιος αντέξει». Η Τζένιφερ Ανιστον θα κάνει την πιο τολμηρή εμφάνιση της καριέρας της στην ταινία «Horrible Bosses», όπου θα εμφανιστεί τόπλες. Συμπρωταγωνιστής της θα είναι ο επίσης σέξι σταρ Κόλιν Φάρελ.

Στα 41 της, έχοντας ομολογουμένως ένα υπέροχο σώμα που θα το ζήλευαν εικοσάρες, η Τζένιφερ συνεχίζει να είναι ένα γερό χαρτί για το Χόλιγουντ και το γνωρίζει. Γι’ αυτό άλλωστε αποφάσισε στη νέα ταινία να ερμηνεύσει έναν ρόλο μακράν εκείνων που είχε στις ρομαντικές κωμωδίες που λάμβανε μέρος μέχρι τώρα. Η πρώην πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Τα φιλαράκια» υποδύεται στην ταινία μια διεστραμμένη ορθοδοντικό, που έχει εμμονή με το σεξ. Οι σκηνές λέγεται πως θα είναι τόσο καυτές, ώστε η πρωταγωνίστρια σπάει ένα νύχι στη διάρκεια μιας από τις ερωτικές σκηνές. Φυσικά και το κακό παιδί από την Ιρλανδία, ο Κόλιν Φάρελ, θα εμφανιστεί ημίγυμνος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: