Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ανήλικοι «παγιδευμένοι» στο διαδίκτυο

«Παγιδευμένα» στα επικίνδυνα μονοπάτια του διαδικτύου βρίσκονται πολλά παιδιά, χωρίς καν να το αντιληφθούν. Ανήλικα κορίτσια ή αγόρια συζητούν σε chat rooms για θέματα σεξουαλικού περιεχομένου με παιδόφιλους, που παρουσιάζονται σαν μαθητές γυμνασίου. Νεαρά άτομα απειλούν να αυτοκτονήσουν, επειδή έχασαν σε κάποιο ηλεκτρονικό παιχνίδι.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης έχουν βρεθεί μπροστά σε υποθέσεις που σοκάρουν, ενώ κάνουν λόγο για απίστευτη ευρηματικότητα των ατόμων που προσπαθούν να προσεγγίσουν ανήλικα. Καταστρώνουν λεπτομερή σχέδια, κατορθώνουν να δημιουργήσουν ψεύτικους «χαρακτήρες», τους οποίους χρησιμοποιούν σαν «δόλωμα». Την «τιμητική» του φαίνεται πως έχει το τελευταίο διάστημα το facebook, όπου επιτήδειοι αναζητούν τη... λεία τους παρουσιάζοντας ψεύτικα προφίλ. Ωστόσο, «παγίδες» κρύβονται και σε πολλές ακόμη ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε chat rooms.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: