Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ανάβουν φωτιές οι Ολλανδέζες οπαδοί στο Μουντιάλ!

Αντιμέτωπες με το νόμο βρέθηκαν 36 ξανθιές οπαδοί της εθνικής Ολλανδίας και όλα αυτά εξαιτίας των super μίνι που φορούσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολλανδίας – Δανίας.

Τα κορίτσια επισκίασαν ακόμα και τις θορυβώδεις βουβουζέλες, όταν πέταξαν τις φανέλες της εθνικής τους ομάδας και έμειναν με τα καυτά μίνι τους.

Όμως υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα. Τα μίνι είχαν επάνω τους μια ετικέτα από ολλανδική μπύρα, κάτι που οι διοργανωτές του Μουντιάλ θεώρησαν αθέμιτη διαφήμιση, καθώς στους αγώνες επιτρέπεται να διαφημίζονται μόνο οι επίσημοι χορηγοί που πληρώνουν εκατομμύρια για τα αποκλειστικά δικαιώματα.

Με το που τα πέταξαν λοιπόν έξω οι… μικρές Ολλανδέζες, οι άνδρες ασφαλείας τις… πέταξαν έξω από το γήπεδο.

Τα κορίτσια λένε ότι ανακρίθηκαν επί ώρες από τις αρχές ενώ δύο συνελήφθησαν. Το μπελά του βρήκε και στέλεχος του βρετανικού καναλιού ITV  που έδωσε στις ολλανδέζες εισιτήρια, τα οποία του είχε δώσει το κανάλι μόνο για την οικογένειά του....

Δεν υπάρχουν σχόλια: