Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

«Σφάζονται» Δάντης - Φλώρα για το σπίτι

Ο κακός χαμός γίνεται μεταξύ του Χρήστου Δάντη και της Φλώρας Θεοδώρου, οι οποίοι μπορεί να χώρισαν αλλά «σφάζονται» για το σπίτι. Ο τραγουδιστής έστειλε εξώδικο στην πρώην σύζυγό του ζητώντας της να φύγει από το σπίτι, από το οποίο εκείνη αρνείται να αποχωρίσει!

Σε επικοινωνία που είχε το Star με τον Χρήστο Δάντη, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως προ ημερών έστειλε εξώδικο στην Φλώρα, λέγοντας πως το εν λόγω σπίτι αγοράστηκε με προσωπικό του δάνειο. «Οι διαδικασίες και η προκαταβολή και όλα έγιναν παράλληλα με την υπογραφή μας στο δημαρχείο, κοντά στον Δεκέμβριο του 2007», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Αυτή τη στιγμή είμαι αναγκασμένος να μένω στο ενοίκιο. Αυτό μου έχει στοιχίσει και οικονομικά γιατί -πέρα από το ενοίκιο που δίνω το μήνα- χάνω και το στούντιο ηχογράφησης που έχω στο σπίτι και νοικιάζω κάποιο άλλο», εξήγησε ο τραγουδιστής.

Ο δικηγόρος του Χρήστου Δάντη, Βασίλης Καπερνάρος, κάνει λόγο για ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν οι δύο πλευρές στα μέσα Αυγούστου του 2009, το οποίο η Φλώρα δεν τηρεί. ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: