Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Φ(Α)ΠΑ 21% για τα πορνό dvd Τζούλιας και Ντούβλη !

Σοβαρές φορολογικές παραβάσεις διαπίστωσε το υπουργείο Οικονομικών στη διακίνηση των επίμαχων «ροζ» DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου και της Μαριάννας Ντούβλη που έγιναν ανάρπαστα από το... φιλοθεάμον κοινό.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τα πορνό DVD θα πρέπει να φορολογηθούν με συντελεστή ΦΠΑ 21% που αφορά τα CD και τα DVD και όχι με 5% που αφορά τα πάσης φύσεως έντυπα. Ηταν γνωστό άλλωστε μέχρι και σήμερα το κόλπο των εταιρειών που διακινούσαν ταινίες πορνό στα περίπτερα. Τις συνόδευαν πάντα από ένα μικρό και ολιγοσέλιδο έντυπο, ώστε να φορολογηθούν ως περιοδικό που συνοδεύει DVD.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών ζητώντας να μάθει τι θα γίνει με τη φορολόγηση των «ροζ» ταινιών. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: