Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Ο Μουρατίδης τα «χώνει» στη Μανωλίδου!

Ο Μουρατίδης «ξαναχτύπησε» και ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε!

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν», ο μουσικός παραγωγός έσταξε μέλι για την χορεύτρια-κριτή… Σε ερώτηση για το εάν την προτιμά σε ρόλο κριτή ή σε ρόλο χορεύτριας, εκείνος δίνει την εξής αφοπλιστική απάντηση:«Την προτιμώ στο φούρνο με πατάτες! Αλλά έχε χάρη που δεν είναι στο χέρι μου…» Επίσης αναφέρει πως δεν βρήκε κάτι το χαριτωμένο στο «Dancing with the Stars» καθώς όπως επεσήμανε του προκαλεί«πλήξη αφόρητη».

Εμείς βρήκαμε την Ευγενία Μανωλίδου και μας σχολίασε τα όσα είπε ο κ. Μουρατίδης… «Σίγουρα έχει πολύ καλό γούστο στο φαγητό, φαίνεται εξάλλου ότι του αρέσει το καλό φαγητό, οπότε μπορεί να του αρέσω περισσότερο έτσι παρά αλλιώς» σχολίασε η κριτής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με το γνωστό υφάκι, υπονοώντας πως ο Μουρατίδης τα έχει τα παραπάνω κιλάκια του… ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ STAR ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: