Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

«Κολλημένος» με την μπάλα ο Johnny Depp

Μέχρι και ο... Johnny Depp είδε τον αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στην Αργεντινή, αφού ο δημοφιλής ηθοποιός φαίνεται πως είναι «κολλημένος» με την μπάλα και δεν χάνει αγώνα για αγώνα στο Μουντιάλ!

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, ο Depp έχει εγκαταστήσει τηλεοράσεις στους χώρους των γυρισμάτων της ταινίας  «Πειρατές της Καραϊβικής» προκειμένου να μην χάσει ούτε μία φάση από τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Υπάρχουν τηλεοράσεις σε όλα τα σκηνικά και κάνουμε συχνά διαλείμματα για να παρακολουθήσουμε τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Johnny λατρεύει το ποδόσφαιρο και με τόσους Βρετανούς ανάμεσα στο cast και τους άλλους εργαζόμενους, δεν θα ήταν δίκαιο να χάσουν τη δράση», δήλωσε εργαζόμενος του συνεργείου.

Πάντως, ο ηθοποιός δεν είναι ο μόνος λάτρης της «στρογγυλής θεάς»: ο JohnTravolta ήταν από τους πρώτους ηθοποιούς που πέταξε με την μερικών μηνών έγκυο γυναίκα του Kelly Preston στην έναρξη του Μουντιάλ, ενώ ο Matthew McConaughey έχει εκφράσει την πρόθεσή του να ταξιδέψει στη Νότια Αφρική, αν η Αμερική καταφέρει να προκριθεί. «Αν οι ΗΠΑ παίξουν ενάντια στη Βραζιλία, θα είμαι εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: