Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Η L' Οreal, οι µυστικοί λογαριασµοί και οι δωρεές στον Σαρκοζί

Φωτογραφία
ΣΤΗ ΔΙΝΗ ενός σκανδάλου φοροδιαφυγής στο οποίο πρωταγωνιστούν η L Οreal και ο γάλλος υπουργός Απασχόλησης φαίνεται να παρασύρεται η κυβέρνηση Σαρκοζί.

Ο γαλλικός κολοσσός καλλυντικών απασχολεί το τελευταίο διάστηµα την επικαιρότητα µε τα δώρα ύψους 1 δισεκατοµµυρίου ευρώ που φέρεται να έχει κάνει η 87χρονη κληρονόµος του οµίλου Λιλιάν Μπετανκούρ σε έναν φωτογράφο και γνωστό θαµώνα των κοσµικών σαλονιών του Παρισιού.

Η υπόθεση έχει καταλήξει στα δικαστήρια έπειτα από αγωγή που κατέθεσε η κόρη της Λιλιάν, ενώ σε συνοµιλίες της τελευταίας που υπέκλεψε ένας µπάτλερ και είδαν το φως της δηµοσιότητας πριν από µερικές ηµέρες, αποκαλύπτεται το προσωπικό ενδιαφέρον του Σαρκοζί για την υπόθεση κι ενισχύεται η άποψη της κόρης ότι η µητέρα της βρίσκεται σε εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: