Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Lady Gaga: «Βαφτίσια» µε τατουάζ

Φωτογραφία
Ετοιµο και το καινούργιο άλµπουµ της Lady Gaga.
Θα κυκλοφορήσει του χρόνου, αλλά ήδη οι πρώτες πληροφορίες κυκλοφορούν ήδη.

Η Gaga λοιπόν προτίθεται να αποκαλύψει τον τίτλο του άλµπουµ την παραµονή της Πρωτοχρονιάς, ακριβώς πάνω στην αλλαγή του χρόνου µε τον εξής τρόπο:
θα έχει κάνει τατουάζ τον τίτλο και θα δηµοσιεύσει τη φωτογραφία. Τουλάχιστον αυτό σκέφτεται σήµερα.

Για το περιεχόµενο λέει πως θα είναι πιο «οργισµένο» και θα έχει και πολιτικό µήνυµα. «Τα προηγούµενα τρία χρόνια έφτιαχνα κέικ» είπε. «Τώρα θα φτιάξω ένα κέικ µε πικρή επικάλυψη. Το µήνυµα της νέας µουσικής είναι πιο πικρό τώρα από ό,τι ήταν πριν. Οσο πιο γλυκό το κέικ, τόσο πιο πικρή η επικάλυψη».

Το άλµπουµ αυτό θα είναι το τέταρτο της Gaga µέσα σε τέσσερα χρόνια («Τhe Fame», «Τhe Fame Μonster», «Τhe Remix»). «Δούλεψα γι αυτό πολύ τους τελευταίους µήνες. Είµαι ενθουσιασµένη µε το αποτέλεσµα.

Υπάρχουν καλλιτέχνες που τους παίρνει χρόνια να ολοκληρώσουν ένα άλµπουµ. Εµένα όχι. Γράφω µουσική κάθε µέρα» είπε στο «Rolling Stone», το οποίο της αφιερώνει το κεντρικό θέµα στο επόµενο τεύχος του, αποκαλύπτοντας και πολλά άλλα για τη ζωή της, την επιτυχία της, τον τρόπο που δουλεύει και τη φιλοσοφία της για τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: