Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Κριτικοί, φασιονίστες και φαν έχουν απογοητευτεί πλήρως από το «Sex and the City 2». Ολοι αναρωτιούνται τι συνέβη. Η απάντηση είναι κοινή και απλούστατη: φταίει το χρήμα. Το «Sex and the City» στις κινηματογραφικές του εκδοχές αποδείχθηκε η αποθέωση του μάρκετινγκ. Δημιούργησε ολόκληρη βιομηχανία που προμοτάρει τα πάντα, από πατατάκια Ρringles και σαμπάνιες Μoet et Chandon μέχρι κάμπριο Μercedes. Η Daimler, π.χ., έχει ανοίξει ειδική ιστοσελίδα για τη νέα Sex and the City Μercedes, που βεβαίως κάνει την εμφάνισή της και στην ταινία. 

Οι επιχειρηματικές «διακλαδώσεις» του φιλμ αποτυπώθηκαν και στις καταθέσεις των τεσσάρων πρωταγωνιστριών. Και ειδικά της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που παίζει και τον ρόλο της παραγωγού. Το 2009 είχε προσωπική περιουσία 27 εκατ. δολαρίων.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: