Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Η (μανούλα) Ζιζέλ πιο sexy από ποτέ

Πιο σέξι από ποτέ η Ζιζέλ έκλεψε φλας και βλέμματα επιστρέφοντας στην πασαρέλα. Γι' αυτή την επιστροφή διάλεξε μάλιστα την πατρίδα της, τη Βραζιλία, ώστε να δείξει πρώτα στους δικούς της ανθρώπους ότι είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει ξανά, μόλις έξι μήνες μετά την απόκτηση του γιου της. Η Βραζιλιάνα top model έλαβε μέρος στην Εβδομάδα Μόδας του Σάο Πάολο, που είναι το σημαντικότερο γεγονός στον χώρο της μόδας στις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Η νεαρή μητέρα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη κι αυτό φαινόταν στο πανέμορφο πρόσωπό της. Χάρηκε όχι μόνο επειδή ανέβηκε στην πασαρέλα, αλλά και για το γεγονός ότι το σώμα της απέκτησε και πάλι τις παλιές του αναλογίες. Σε ό,τι αφορά τα ρούχα που φόρεσε, ανέδειξε τρεις από τις δημιουργίες της βραζιλιάνικης φίρμας Colcci για την κολεξιόν «άνοιξη - καλοκαίρι 2010-2011». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: