Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz:Ψινάκης – Καραμεροχαριτάτοι!

Αχός βαρύς ακούγεται στην ελληνική showbiz. Ο Ηλίας Ψινάκης τα πήρε στο κρανίο με τους Καραμεροχαριτάτους και δε δίστασε να τους κράξει δημοσίως μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Οι ψίθυροι ότι οι σχέσεις μεταξύ του Ψινάκη και του δίδυμου του ΑΝΤ1 είναι ψυχρές είχαν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο έντονοι τον τελευταίο καιρό, όμως μετά την εμφάνισή του στον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί», η υποψία έγινε βεβαιότητα.

Και για να μην είμαστε με την αμφιβολία, ο Ηλίας φρόντισε να μας ενημερώσει για την κόντρα του με τους παρουσιαστές του πρωινού του ΑΝΤ1 μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Στον  ΑΝΤ1 παρακαλάγανε να πάω να κάνω μια εκπομπή στο πρωινάδικο, στον Καραμέρο και τον Χαριτάτο και βεβαίως όταν δουλεύεις σ’ ένα κανάλι το προτιμάς. Δηλαδή είσαι υποχρεωμένος να το προτιμήσεις», είπε ο Ηλίας στην εκπομπή του.

Τι έγινε όμως και τελικά δεν τον είδαμε ποτέ στο πρωινό του ΑΝΤ1;

«Νοικιάζω liar jet  για να είμαι στην ώρα μου, που σημαίνει δύο χρόνια εκπομπής στο ραδιόφωνο. Και μου ανακοινώνουν ότι δε θα γίνει το γύρισμα γιατί είναι παρεξηγημένοι, γιατί τέσσερις μέρες πριν είχα πάει στην Ελένη Μενεγάκη και χτύπησε νούμερα»!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: