Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Angelina Jolie:«Δεν είμαι ισορροπημένη»

Άργησε, αλλά το παραδέχτηκε και δημοσίως ότι δεν είναι και ιδιαίτερα «ισορροπημένη» η Angelina Jolie. Σώπαααα! και δεν το είχαμε καταλάβει.  

Για την ακρίβεια δήλωσε ότι «όλοι έχουν την σκοτεινή τους πλευρά». Η δική της σκοτεινή πλευρά είναι απόρροια της έντονης δημοσιότητας που είχε από μικρή. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η ίδια, γιατί εμείς έχουμε δει και άλλους που εκτέθηκαν από μικροί στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά… «ισορρόπησαν»!!!

Η Angie ισχυρίστηκε ακόμα, ότι δεν ασχολείται καθόλου με το τι γράφει ο τύπος για αυτήν και δεν βλέπει καν τις ταινίες της, αν δεν είναι απαραίτητο… Τώρα πως το εννοεί το «απαραίτητο» μόνο η ίδια ξέρει.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Brad Pitt λέγοντας πως την έχει βοηθήσει πολύ ψυχολογικά και στην προσπάθεια της να βρει τον εαυτό της. Επίσης μίλησε για την σχέση τους, η οποία βοηθάει και τους δύο να πάνε «μπροστά», αλλά να μάθουν να κάνουν και «πίσω», όπου αυτό χρειάζεται.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: