Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Δώσε πίσω τα προικιά!

Δικαστήριο δικαίωσε διαζευγμένη μετά 36 χρόνια.

Την προίκα που έδωσε στον πρώην σύζυγό της πριν από 36 χρόνια απαίτησε δικαστικά, δεκαεννέα χρόνια μετά το διαζύγιό τους, και όχι μόνο κατόρθωσε να την πάρει πίσω με τους τόκους, αλλά προσημείωσε και την περιουσία του άνδρα της για ποσό μεγαλύτερο του μισού εκατομμύριο ευρώ.

Η γυναίκα από τα Γρεβενά, μητέρα ενός κοριτσιού, δικαιώθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Γρεβενών, όπου προσέφυγε με αγωγή κατά του πρώην συζύγου της για αδικαιολόγητο πλουτισμό.

Προηγούμενη αγωγή της, με την οποία απαιτούσε πίσω το χρηματικό ποσό που είχε δώσει στον σύζυγό της ως προίκα δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, είχε απορριφθεί ως αόριστη, καθώς ως προικοδότρια δεν είχε, κατά το γράμμα του νόμου, υπογράψει το αναγκαίο συμβολαιογραφικό έγγραφο, ελλείψει του οποίου η σύμβαση της προίκας ήταν άκυρη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: