Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Aπαράδεκτη πράξη βουλευτών των ΗΠΑ για Ελλάδα

Mike Pence, member of the United States House ...Image via Wikipedia
ΒΟΣΤΩΝΗ. Ομάδα βουλευτών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος έχει καταρτίσει νομοσχέδιο το οποίο προωθεί προς ψήφιση από το Κογκρέσο, στοχεύοντας να αποκλειστεί οικονομική βοήθεια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο υπό μορφή δανείων για τη διάσωση χωρών της Ευρώπης, οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την Οικονομία τους και τα δημοσιονομικά τους ελλείμματα. 

Το νομοσχέδιο που προωθείται έχει αριθμό H.R.5299/2010, φέρει την ονομασία «Πράξη Προστασίας για Ευρωπαϊκή Σωτηρία», έχει συνταχθεί και εισαχθεί από το βουλευτή της Ιντιάνα Mike Pence,(φωτό) Cathy McMorris Rodgers από την Ουάσιγκτον, Jerry Lewis από την Καλιφόρνια, Jeb Hensarling από το Τέξας και Kay Granger από το Τέξας.

To νομοσχέδιο στρέφεται ευθέως κατά της Ελλάδας και οι βουλευτές στιγματίζονται ήδη από την ομογένεια και τον τύπο της (Εθνικός Κήρυξ, Ν. Υόρκης) που βλέπουν μια στρατηγική επίθεση κατά της χώρας μας από την ομάδα βουλευτών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: