Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Νερό στο κρασί τους βάζουν ελεγκτές και υπουργείο


Αναστέλλει το μέτρο για την ανάκληση των θερινών αδειών των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας που πήρε νωρίτερα το πρωί η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Στην έκτακτη απογευματινή συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με εκπροσώπους της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας οι ελεγκτές από τη μεριά τους ανέφεραν πως δεν θα πραγματοποιηθεί η 24ωρη απεργία του Σαββάτου.

Στην απογευματινή έκτακτη συνάντηση η οποία έγινε σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη "λευκή απεργία" των ελεγκτών και οι δύο πλευρές φάνηκαν να κάνουν βήματα πίσω.

Οι εκπρόσωποι του υπουργείου ανέφεραν πως στο νέο νομοσχέδιο θα ενισχυθεί η οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια του κλάδου, πάγιο αίτημα των ελεγκτών. Οι δε ελεγκτές αποφάσισαν να μην πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη 24ωρη απεργία του Σαββάτου.

Νέα συνάντηση θα υπάρξει αύριο όπου θα συζητηθούν ορισμένες ρυθμίσεις που περιλαμβάνει το σχέδιο νόμου.

Νωρίτερα το πρωί, είχε αποφασιστεί η ανάκληση των αδειών των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας που βρίσκονται σε διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: