Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Πυρκαγιά στο Πανόραμα Λαυρίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στο Πανόραμα Λαυρίου. Στην περιοχή επιχειρούν 21 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, πέντε υδροφόρες και ένα ελικόπτερο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά χθες το βράδυ στο νησί Διάπορος, στον όρμο της Βουρβουρού, στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Στο νησί έχουν σπεύσει, με τη συμβολή σκαφών του Λιμενικού, πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με φορητά αντλητικά μηχανήματα.

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει χθες το βράδυ στο νησάκι Διάπορος, στα ανοιχτά της Βουρβουρούς στη Σιθωνία Χαλκιδικής, αφού αποτέφρωσε περίπου τριάντα στρέμματα θαμνώδους έκτασης.

Επίσης, σε πλήρη έλεγχο τέθηκε τα ξημερώματα και η φωτιά που έκαψε, αντίστοιχης επιφάνειας, δασική και χορτολιβαδική έκταση στη Νικήτη Χαλκιδικής.

Εν τω μεταξύ, στον εισαγγελέα Πολυγύρου οδηγήθηκε ο 34χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη για καύση ξερών χόρτων σε κοντινή καλλιέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: