Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ευθύνες της ΔΕΗ για την πυρκαγιά στον Βαρνάβα «βλέπει» η Εισαγγελία

Να εξεταστούν οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ για την υπόθεση της πυρκαγιάς στον Βαρνάβα Αττικής ζήτησε από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει το σχετικό φάκελο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση της πυρκαγιάς στον Βαρνάβα επέστρεψε τη δικογραφία στην Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής, καθώς φαίνεται να προκύπτουν ευθύνες για τη ΔΕΗ.

Ο εισαγγελέας ζητά να εξεταστεί εκ νέου η υπόθεση και να κληθούν σε απολογία οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ για να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ποινικές ευθύνες, προκειμένου σε τέτοια περίπτωση να ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη αυτοψία που είχε διενεργήσει στην περιοχή ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, αρμόδιος για υποθέσεις περιβάλλοντος, Δημήτρης Γκύζης, στο πλαίσιο της έρευνας του, είχε εντοπίσει στοιχεία που συνέτειναν στο ενδεχόμενο οι πυρκαγιά στο Βαρνάβα να οφείλεται σε πλημμελή συντήρηση πυλώνων της ΔΕΗ, κάτι που η Επιχείρηση είχε αρνηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: