Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Τι γράφουν σήμερα οι κυπριακές εφημερίδες

Λευκωσία: Ο «Φιλελεύθερος», υπό τον τίτλο «Εκθρονίστηκαν με πάταγο», αναφέρει ότι μόλις έστειλε το σύντομο μήνυμα στη Cyta ζητώντας να υποβάλουν παραίτηση όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού (τρεις είχαν υποβάλει παραιτήσεις ήδη μέχρι χθες το μεσημέρι), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε οδηγίες και άρχισαν τα τηλεφωνήματα για σχηματισμό του νέου Δ.Σ. Για τρία έως πέντε μέλη του υφιστάμενου Δ.Σ. δεν αποκλείεται ο Πρόεδρος να ανανεώσει τον διορισμό τους. Κάποια από αυτά, ήδη βολιδοσκοπήθηκαν για το αν επιθυμούν παραμονή.

Οι εξελίξεις στη CYTA με την παραίτηση ολόκληρου του Δ.Σ του οργανισμού είναι το θέμα που κυριαρχεί στα σημερινά πρωτοσέλιδα των κυπριακών εφημερίδων. Ο κυπριακός Τύπος προβάλλει επίσης, μεταξύ άλλων, την έναρξη του νέου συστήματος δημοσίων μεταφορών και τις συστάσεις του κλιμακίου του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: