Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Τα πάνω κάτω στο στράτευμα - Αλλαγές για 40.000 οικογένειες

Μεταβολή...Αλλαγές για τουλάχιστον 40.000 οικογένειες προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για τις Ενοπλες Δυνάμεις, που κατέθεσε ο υπουργός Αμυνας στη Βουλή. 

Επεκτείνεται η ισχύς (διοικητική και επιχειρησιακή) του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και (διοικητική) των τριών αρχηγών κλάδων, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ. Κόβονται οι πρόωρες αποστρατείες, με εισαγωγή 35ετούς πραγματικής υπηρεσίας (40 συντάξιμα με δυνατότητα εξαγοράς). 

Αλλάζουν αξιολόγηση και προαγωγές, με επανακαθορισμό ελάχιστων χρονικών ορίων παραμονής σε κάθε βαθμό και «διπλή επετηρίδα». Παρέχεται δυνατότητα αναβάθμισης υπαξιωματικών σε αξιωματικούς και εθελοντών μακράς θητείας σε υπαξιωματικούς. «Πολιτικοποιείται» το στρατιωτικό πειθαρχικό σύστημα. Νέες διαδικασίες αμυντικών προμηθειών με 15ετή και 3ετή προγράμματα και κοινοβουλευτικό έλεγχο  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: