Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Το σώμα της βρέθηκε σφηνωμένο σε καμινάδα!

Το αποσυντεθημένο σώμα μιας 48χρονης γυναίκας βρέθηκε σφηνωμένο μέσα στην καμινάδα του σπιτιού του φίλου της. Η άτυχη γυναίκα που προσπάθησε να εισβάλλει με αυτόν τον τρόπο στο σπίτι του φίλου της δεν υπολόγισε τους κινδύνους με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Η 49χρονη Jacquelyn Kotarac, γιατρός στο επάγγελμα, βίωνε μια .«σχέση πάθους»με τον 58χρονο φίλο της William Moodie, με τον οποίο χώριζαν και επανασυνδέονταν συχνά. Την περασμένη βδομάδα, σε έναν από τους καυγάδες τους, ο 58χρονος αρνήθηκε να την αφήσει να μπει στο σπίτι και εκείνη αποφάσισε να μπει από την καμινάδα.

Δυστυχώς όμως η γιατρός δεν τα κατάφερε και κόλλησε μέσα στην καμινάδα για τρεις ολόκληρες μέρες. Το άψυχο σώμα της ανακαλύφθηκε από τον σπιτονοικοκύρη ο οποίος παρατήρησε ότι «κάποιες οσμές και υγρά» έρχονταν από το τζάκι.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν 5 ολόκληρες ώρες ώστε να απεγκλωβίσουν τη νεκρή γυναίκα από την καμινάδα. Ο φίλος της πάντως δήλωσε πως παρά το γεγονός ότι η 49χρονη είχε τα… «θεματάκια» της δεν έχασε ποτέ το σεβασμό του προς εκείνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: