Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Δημοσιογράφος ...ψάρεψε χειροβομβίδα !

Στην περιοχή των Τριζονιών βρέθηκε προ ημερών ο δημοσιογράφος Ντίνος Βγενόπουλος και καθώς είναι μανιώδης, αλλά όχι δεινός, ψαροντουφεκάς βούτηξε στα νερά του νησιού και …κάτι έπιασε. Πλην όμως ο βυθός βρίθει κάθε είδους σκουπιδιών, πλαστικά, σίδερα, μέταλλα, μπάζα και …χειροβομβίδες.

Ναι, ναι, μια χειροβομβίδα mills την οποία κάποιος είχε πετάξει έχοντας βγάλει τον πυροκροτητή, χωρίς τούτο να σημαίνει πως ήταν ακίνδυνη. Ειδοποιήθηκε σχετικά το Λιμεναρχείο το οποίο όντως έσπευσε και περισυνέλλεξε το επικίνδυνο αντικείμενο.

Σύμφωνα με αξιωματικούς του ναυτικού ο ελληνικός βυθός βρίθει πολεμικού υλικού καθώς η χώρα έχει γίνει άπειρες φορές θέατρο πολεμικών συγκρούσεων, α΄και β΄Παγκόσμιος, εμφύλιος.

Σε κάθε περίπτωση οι αξιωματικοί ήταν απόλυτοι, όταν διαπιστώνετε την ύπαρξη πολεμικού υλικού ΜΗΝ το αγγίζετε και ειδοποιείστε άμεσα τις αστυνομικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: