Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Αντιπρύτανης με ειδικότητα στην... σεξουαλική παρενόχληση!

Μια σημαντική υπόθεση αποκαλύπτει η κυριακάτικη VETO με τίτλο "Αντιπρύτανης με ειδικότητα στην... σεξουαλική παρενόχληση"!

Αναφέρεται στον καθηγητή της οδοντιατρικήςΑστέριο Δουκουδάκη που διώχθηκε από τις ΗΠΑ για σεξουαλική παρενόχληση και βρήκε άσυλο και... έδρα στη χώρα μας !

Η εφημερίδα αναφέρεται στον εφιάλτη που έζησε μια ελληνοαμερικανίδα φοιτήτρια στο Temple της Φιλαδέλφειας και στον εξωδικαστικό συμβιβασμό του Ίδρύματος για να κουκουλωθεί η υπόθεση.

Το VETO παραθέτει σωρεία δημοσιευμάτων και αποφάσεων σε μιά "αποκάλυψη - σόκ" για το Πανεπιστήμιο Αθηνών...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών όχι μόνο «αγνοεί» το θέμα, αλλά και του χάρισε τη θέση του καθηγητή, μετακαλώντας τον από την Αμερική ως εξέχουσα !!!! επιστημονική προσωπικότητα. Η μετάκληση έγινε τελικά δια βίου και όχι μόνο για ορισμένο χρόνο όπως ορίζει ο νόμος και ουδέποτε ετέθει στις διαδικασίες της κρίσης και της εκλογής ως όφειλε.