Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Έκανε πίσω ο Ψωμιάδης για τον αδελφό του στο συνδυασμό

Απέσυρε τον αδελφό του από τον συνδυασμό της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά το χθεσινό τελεσίγραφο του προέδρου Αντώνη Σαμαρά.
Σήμερα το πρωί ο κ. Ψωμιάδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και του είπε ότι δέχεται να μην είναι στον συνδυασμό του ο αδελφός του κ. Διονύσης Ψωμιάδης και αντιπρότεινε να μπει ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο κ. Σαμαράς δέχθηκε, θεωρώντας, μάλιστα, ότι η επιλογή του νεαρού πρώην βουλευτή είναι καλή.
Η Ρηγίλλης εμφανίζεται ικανοποιημένη από την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς όπως λένε στελέχη του κόμματος το μήνυμα κατά της οικογενειοκρατίας πέρασε θετικά.
Η απόφαση της ηγεσίας, λένε, είναι ότι δεν θα υπάρχει στο στελεχιακό δυναμικό περισσότερο από ένα μέλος κάθε οικογένειας.
Όσον αφορά την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πηγές της Ρηγίλλης, έλεγαν ότι ο κ. Ψωμιάδης ανταποκρίθηκε συνολικά στις επιθυμίες της ηγεσίας και το ψηφοδέλτιο που παρουσιάζει έχει την έγκρισή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: