Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

«Μία υπογραφή μένει για τη Χάλκη»

«Μία υπογραφή λείπει. Εμμένουμε καιαναμένουμε. Η έκθεση ας αποτελέσει προανάκρουσμα της επαναλειτουργίας της Σχολής και έμμεσος κρούση κώδωνος ενάρξεως των μαθημάτων και πάλι». 

Με αυτά τα λόγια ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος εγκαινίασε την εικαστική έκθεση 101 σύγχρονων ελλήνων εικαστικών στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, παρουσία του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου, του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, αλλά και τούρκων αξιωματούχων, που μετέφεραν χαιρετισμό του τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν. 

«Δεν πρόκειται απλώς για ελπίδα ότι θα επαναλειτουργήσει η Σχολή. Τα πράγματα έχουν προχωρήσει πολύ. Ολα εξαρτώνται πλέον από την επανεκλογή της κυβέρνησης Ερντογάν, καθώς τώρα ο τούρκος πρωθυπουργός πρέπει να ασχοληθεί με το δημοψήφισμα που θα του επιτρέψει να προχωρήσει σε συνταγματική αναθεώρηση», εκτιμούν πηγές που γνωρίζουν εις βάθος τα πράγματα. Αν επανεκλεγεί η κυβέρνηση, η επαναλειτουργία της Σχολής θεωρείται σχεδόν βέβαιη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: