Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Γαλάζιος εμφύλιος στη Γλυφάδα !

Ο βουλευτής της Β΄ Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η γενική γραμματέας του ΕΒΕΑ Αλεξάνδρα Πάλλη
Στη δεκαετία του ΄70 τα κορίτσια της Φάνης Πετραλιά και τα αγόρια του Γιάννη Βαρβιτσιώτη μάλωναν για το ποιος θα πρωτομπεί στο σχολικό της Σχολής Χουρδάκη στη Νέα Σμύρνη που θα τους μετέφερε τα μεσημέρια πίσω στη Γλυφάδα.Τρεις δεκαετίες μετά, ο πόλεμος ανάμεσα στους γόνους των δύο πολιτικών οικογενειών προκαλεί ταχυπαλμίες στη Ρηγίλλης.
O Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, έχοντας εξασφαλίσει το γαλάζιο χρίσμα, ανακοίνωσε χθες κι επισήμως τη δημιουργία της δικής του δημοτικής κίνησης.
Η Αλεξάνδρα Πάλλη θα ανακοινώσει τις δικές της αποφάσεις εντός της εβδομάδας, αλλά έως χθες το βράδυ εμφανιζόταν αμετακίνητη στην πρόθεσή της να τεθεί επικεφαλής- «αντάρτικου», όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα- συνδυασμού για τον τοπικό δήμο.  Είναι προφανές ότι εάν ανάψει το φιτίλι, η μάχη της Γλυφάδας μπορεί να αναδειχθεί στο κορυφαίο εκλογικό στόρι για τη Ν.Δ., προκαλώντας σοβαρές πληγές και στην εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: