Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 1-2 (3 VIDEOS)

 Πάρτι μέσα στο AEL FC Arena έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι Βολιώτες επικράτησαν με 2-1 της Λάρισας βυθίζοντας τους «βυσσινί» ακόμα περισσότερο. Πεντάδα βλέπει η ομάδα του Σάκη Τσιώλη που είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπρέσκα που σκόραρε και τις δύο φορές.

Η μία ομάδα, η Λάρισα, πάλευε για την σωτηρία της. Η άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου, για την έκπληξη της εισόδου στην πεντάδα, αλλά και για το γόητρο. Παρότι η σωτηρία είναι σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο, αυτό δεν φάνηκε στο AEL FC Arena.

Οι Βολιώτες πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν με 2-1 των «βυσσινί» με τους φιλάθλους τους να έχουν έναν επιπλέον λόγο να πανηγυρίζουν. Εκτός των τριών πολύτιμων βαθμών, είδαν τους παίκτες της ομάδας τους, να ρίχνει ακόμα πιο χαμηλά την Λάρισα, που πλέον για να μπορέσει να σωθεί θα πρέπει να πετύχει ένα θαύμα.

3 VIDEOS KAI ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ MEΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: