Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ALTER: Από εφοπλιστές του Λονδίνου και ρώσους επιχειρηματίες η λύση;

"Λονδρέζικα equity funds που εκπροσωπούν ελληνικά εφοπλιστικά κεφάλαια και ρωσικά επιχειρηματικά συμφέροντα αναλαμβάνουν τον έλεγχο του Alter, στο οποίο σημαντική συμμετοχή θα αποκτήσουν επίσης ελληνικές τράπεζες, μετοχοποιώντας μέρος των απαιτήσεων τους από ληξιπρόθεσμα δάνεια".

Αυτό γράφει η sofokleousin και αναφέρει ότι

"Οι επίπονες πολύμηνες διαπραγματεύσεις μεταξύ τωρινών βασικών μετόχων, πιστωτριών τραπεζών και υποψήφιων στρατηγικών επενδυτών ολοκληρώθηκαν με τη σύναψη συμφωνίας, η οποία θα ανακοινωθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες, μετά τη διευθέτηση τυπικών διαδικασιών. Για λογαριασμό των υποψήφιων στρατηγικών επενδυτών ενεργεί η Argo Capital Management των Κύπριων αδελφών Ριαλά, η οποία κατήρτισε σχέδιο διάσωσης-εξυγίανσης του καναλιού και ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις με τράπεζες και άλλους πιστωτές για αναδιάρθρωση των υποχρεώσεων της εταιρίας του Alter ("Ελεύθερη Τηλεόραση" ΑΕ).
ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: