Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Πεδίο μάχης η Κερατέα - Στις αυλές σπιτιών έφτασαν τα χημικά

Ανεξέλεγκτη ήταν η κατάσταση στην Κερατέα μέχρι νωρίς το βράδυ της Πέμπτης με τον δήμο της Λαυρεωτικής να βγάζει έκτακτο δελτίο τύπου (στις 17:20) στο οποίο έκανε λόγο για εισβολή των ΜΑΤ στην πόλη και τις αυλές των σπιτιών τους. Αρκετοί έχουν τραυματιστεί ενώ άλλοι υπέστησαν λιποθυμικά επεισόδια εξαιτίας των χημικών που έπεφταν βροχή στην περιοχή.

Οι τραυματίες μεταξύ των οποίων και δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 Γ.Σ.Ν. χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάστασή τους.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν το απόγευμα με αφορμή μία τάφρο βάθους δύο μέτρων που άνοιξαν άγνωστοι. Κλούβες της Αστυνομίας, περιπολικά και σκαπτικά μηχανήματα βρίσκονταν στο σημείο προκειμένου να κλείσουν την τάφρο. Τότε δεκάδες κάτοικοι επιχείρησαν να διακόψουν τις εργασίες πετώντας πέτρες, μολότοφ και ξύλα. Τα ΜΑΤ απαντούσαν με χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: